? ??????????????Sexy? ????? ?? ???Rating: 4.2 (709 Ratings)??1812 Grabs Today. 72084 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Black Rose Letter? ????? ?? ??
?Rating: 4.8 (39 Ratings)??1493 Grabs Today. 19310 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

Sunday, May 2, 2010

Majlis Berinai Syida dan Saiful

Assalamalaikum..ingat lagi tak pada syida dan saiful yg pernah bua sesi fotografi untuk kad kawen dgn kami pada februari lepas...Alhamdulillah akhirnya mereka berdua selamat diijabkabulkan pada 1 Mei 2010..selesailah sudah majis nikah dan kami bertanggungjawab untuk majlis berinai syida dan saiful bersempena cuti umum hari Buruh.....pada 30hb April tu fieyza n sisters berganding bahu menyiapkan pelamin dan meja makan utama pengantin yg berkonsepkan warna putih maroon.....alhmdullillah dengan kerjasama sekeluarga kami berjaya menyiapkan segalanya sesempurna yg boleh....Syida dan saiful bernikah pada 1Mei selepas waktu zohor manakala majlis berinai pada sebelah malamnya...kami ke rumah syida  pada lewat petang itu utk persiapan majlis berinai....syida berbaju biru firus dan konsep make up yg fieyza apply juga berkonsep biru firus..ini pertama kali fieyza gunakan warna biru firus untuk make up pengantin...dan lega rasanya bila syida berpuas hati dgn warna pilihan kali ini...terima kasih pada keluarga syida yg sangat2 baik hati dan memberi layanan mesra pada kami. Meriah sungguh majlis berinai syida pada malam itu dengan paluan kompang dan percikan bunga api semasa menyambut ketibaan pengantin lelaki....semoga kerjasama kami kali ini membawa berkat dan rahmat hendaknya...amin..nantikan majlis persandingan dan upacara potong kek nanti ya...dan harap maaf kerana kualiti gambar kurang menarik kerana kami guna kamera cap ayam bak kata chi chi....hehehehehee...

inlah pelamin konsep maroon putih....


meja makan utama...


syida sebelum...


selepas...konsep biru firusmajils berinai yg meriah....syida dan saiful...

0 comments: